Karriär
  Handläggare EL till Stockholm/Sickla

  Handläggare EL till Stockholm/Sickla

  PQR växer och vi söker just nu handläggare inom EL-teknik till vårt kontor i Sickla.

  Som handläggare kommer du i huvudsak att ansvara för den tekniska handläggningen i projekten. Vi ser gärna att du har en god teoretisk grund och flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom konsult- eller entreprenadverksamhet. I rollen som handläggare kommer du att ha ett resultat och ett kvalitetsansvar för våra olika projekt. Därmed är det viktigt att du har förmåga att ta ansvar för hela processen och har ett öga för försäljning.

  För att lyckas i rollen är du förmodligen en konsult som är duktig på att driva varierande projekt. Du bör ha ett öga för helheten och kunna avgöra om något är rätt eller fel. Mest troligt är du högskoleingenjör men det kan kompenseras med relevant arbetslivserfarenhet inom el. Vidare har du goda CAD-kunskaper, gärna i Revit. Har du även gått Bas P samt arbetat med kalkyler är det meriterande.

  Som person gillar du högt tempo och är initiativtagande. Du har en god social förmåga, ett konsultmässigt förhållningssätt och är serviceminded. Du delar gärna med dig av din kompetens till andra och gör alltid det ”lilla extra” i det du åtar dig.

  Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande teknikkonsulter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. PQR:s värdeord engagemang, samarbete, ansvar och framtidstro präglar företagets utveckling. Vill du vara med och påverka vår expansion och din framtid? Då ser vi fram emot din ansökan!

  Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Matias Greve, matias.greve@pqr.se. Skicka din ansökan till karriar@pqr.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.