Karriär
  Handläggare Styr och Regler Stockholm

  Handläggare Styr och Regler Stockholm

  Vill du vara med och utveckla det mest kreativa och spännande Teknikkonsultföretag inom bygg och fastighet? Vi kombinerar det lilla företagets kreativitet och korta beslutsvägar med det större företagets trygghet och struktur.

  PQR är idag ett internationellt företag med verksamhet i tre världsdelar och vi växer konstant. Just nu söker vi HANDLÄGGARE inom Styr och Reglerteknik till vårt kontor i Sickla.

  Som handläggare skall du handleda och samordna projekt/uppdrag inom Styr och Regler området. Ansvara för att uppdrag genomförs på bästa sätt, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Ansvara för tidsplaner samt externa och interna möten.

  PQR har en bra laganda och ser personalen som vår största tillgång. Våra medarbetare är det som gör oss unika. Varje medarbetare har sin egen histioria och hos oss är det viktigt att alla syns och hörs. Hos PQR är det högt i tak. Vi är lyhörda och ser alltid till individens utveckling. Du bestämmer själv din utveckling med support och coaching från en erfaren medarbetare som mentor, eller kan du vara mentor själv.

  Är du intresserad av att höra mer eller göra en ansökan? Kontakta Mattias Kulling, 070-092 04 68, alternativt Johan Carlson, 070-256 94 78.