PQR Franschise

PQR har stora ambitioner och vi fokuserar på lönsam tillväxt. Behovet av våra tjänster ökar, därför söker vi dig som vill bli egen företagare inom affärsområdet PQR Franchise. Uppdraget är att bli teknikkonsult inom något av våra teknikområden. Vi hjälper dig att starta upp och driva ditt nya företag. Du får tillgång till alla våra verktyg och den kompetens som finns inom företaget. Du får en skräddarsydd utbildning så att du kan utveckla din nya verksamhet med PQR som varumärke.

Är du säljinriktad med servicekänsla och har erfarenhet som entreprenör eller teknikkonsult inom bygg- fastighetsbranschen? Vi söker dig som brinner för att göra affärer och gillar att bygga starka långvariga kundrelationer. PQRs Franchisekoncept ger dig möjligheten och förmånen att under kontrollerade former bli en framgångsrik egen företagare med de utmaningar de innebär.

Hör av dig till Mikael Lidström:
08-59096500.

Vi söker i första hand Franchisetage till Örebro, Karlstad och Västerås men på sikt även till Borlänge, Eskilstuna, Falun, Gävle, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kiruna, Karlskrona, Lidköping, Luleå, Nyköping, Skellefteå, Skövde, Sundsvall, Östersund eller Örnsköldsvik.